Var med när industrin
samlas på HI-mässan

30 september - 2 oktober 2025

Få ett erbjudande om en monter

 

Vill du stärka ditt företags position inom industrin?”.?

Delta i HI Tech & Industry Scandinavia och bli en integrerad del av en innovativ mässupplevelse. HI är en mässa med över 60 års tradition som industrins föredragna mötesplats. Det är den idealiska plattformen för att öka synligheten, stärka kundrelationer och samla in relevanta leads.

Som utställare får du möjlighet att presentera dina produkter och lösningar för över 18 549 yrkespersoner (2023), vilket stöder tillväxt och nätverksbyggande.

Online blir ditt företag en del av ett leverantörsuniversum för industrin, där du kan profilera ditt företag året runt. Dela produkt-nyheter, fackkunskap, evenemang och mycket mer med HI-mässans över 105 000 onlinebesökare.

Därför bör du ställa ut

HI-mässa indelad i fem områden

HI-mässan i Danmark arrangeras i samarbete med ledande branschorganisationer och samarbetspartner indelade i följande fem områden: Automation & Robotics, Tools, Welding & Productions Equipment , Subsuppliers, Internal Logistics och Food Technology. Utställarna representerar med andra ord hela leveranskedjan och det ges många möjligheter att se och testa ny utrustning och teknik.

Se områden

Mycket mer än en mässa

HI är ett etablerat B2B-forum som ger ett komplement av ny vetenskap och inspiration genom bland annat högaktuella konferenser, nätverksevenemang, yrkesmässiga event och prisutdelningar, och viktigast av allt, gästerna får möjlighet att samtala och utbyta idéer med dig som utställare.

Utforska Program 2023

Parkeringsplats

Det finns 10 000 gratis parkeringsplatser och det är bara några minuters promenad till entrén

Se parkeringsplatser

Lay-outen av hallarna

En översikt över hallarna och var de enskilda utställarna har sina montrar.

Se lay-outen av hallarna

Utställare på HI-mässan

Botanisera i utställarlistan 2023. Utställarlistan för 2025 kommer snart.

Se utställarlistan 2023

Öppettiderna

Öppettiderna är 8.00-16.00 alla dagar.

Se Öppettiderna

Ta motorvägen ända
fram till dörren

MCH Messecenter Herning ligger knappt två timmars bilresa från den dansk-tyska gränsen och tre timmars resa från Köpenhamn.

Hitta till Herning

Behöver du övernatta?

Få en överblick över alternativen och boka ett som passar dig.

Se övernattningsmöjligheter

Få HI-nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om de senaste aktiviteterna på HI-mässan! Vi skickar ungefär en gång i månaden – om det finns något nytt du bör veta.

Ja tack, jag prenumererar på HI-mässans nyhetsbrev

keyboard_arrow_up