hi Tech & Industry
Scandinavia 

 3 - 5 OKTOBER 2017
ÖPPETTIDERNA ÄR 8.30–16.30 ALLA DAGAR

Vad är hi Tech & Industry Scandinavia? 
 

hi Danmark är Skandinaviens största teknik- och industrimässa, en industriell utställning som inte bara samlar dansk industri, utan även branschmänniskor från den övriga skandinaviska marknaden. På hi kan du som arbetar i eller med industrin uppleva tre intensiva dagar, där ramarna för kunskap, inspiration, affärer och särskilt nätverk är satta

Är du intresserad av framtidens tillverkningsteknik? Då ska du besöka Skandinaviens teknik- och industrimässa som går av stapeln den 3 - 5 oktober 2017. Då samlas nämligen ca 16 500 branschmänniskor och experter för att ge dig ny kunskap och inspiration.

hi-Mässan pågår mellan den 3 och 5 oktober 2017 - MCH Messecenter Herning, Danmark

 

 En kombinerad networking/knowledge-sharing Funtrip

- i samarbete med Q-System och MCH den 4.-5. oktober

Vad är det som gör att vi fortfarande år 2017 använder en av de mest kostsamma lösningarna när det gäller den interna logistiken?

Frågan vi borde ställa oss är om det verkligen kan vara rätt att förflytta varje enskild pall med material med dagens metod som kräver kostsamma truckar som dessutom kräver en personal för att förflytta produkten oavsett om det rör sig om 1 meter eller 100 tals meter. Kan du tänka dig att bli klokare på tidens nya trender inom branchen, bygga upp ditt professionella nätverk och samtidigt ha ett par fantastiska dagar med kollegorna från Danmark och Sverige, så har du en unik möjlighet nu!

Anmäl dig till detta seminarie och få en enastående upplevelse! Resan blir arrangerad av Q-System och MCH, som har sammansatt ett program, som kombinerar det professionella med besök på Q-System och referensbesök på företag som redan idag infört AGV-system i sina produktionsenheter och besök på hi-Mässan och med det lite mer avslappnade såsom en nätverk kväll. Det är något för alla deltagare och allt till ett rimligt pris: 2000 DKK

 

Anmälan + kontakt Sverige

Göran Svanberg
VD Q-System Sverige AB
Nygatan 10B, 35231 Växjö
Tfn: 0709-520510
Mejl: goran.svanberg@q-system.dk


Tidsfristen för registrering - 11. september